Engelse Cocker Spaniël Kennel El Pelo Rubio

Translate

donderdag 6 oktober 2016

Onze missie is volbracht


Alle pups hebben een leuk gezin en gaan een goed hondenleven tegemoet. heeft er vrede  mee en lijkt het zelfs wel fijn te vinden.
Ze pakt haar bal weer en heeft zin om te spelen. Nu is er weer tijd voor lange wandelingen en veel aandacht.

Ik zelf heb het er ook best moeilijk mee Luna heeft het voor treffelijk gedaan. Een geweldige moeder. Echt zo mooi om te zien hoe ze met haar kindjes lag te spelen. 

Alles is als een film voorbij gegaan ,veel te snel. Een hele drukke periode met een emotionele wending. 
Als ik naar de opgroei foto's terug kijk en alle mooie filmpjes ,schieten de tranen in mijn ogen. Geduldig dat ze was, een geboren moeder ,ze deed wat ze moest doen op het juiste moment. 

Ook wil ik graag alle toekomstige pup eigenaren bedanken voor al hun bezoekjes mails lieve berichtjes ,kadootjes en medeleven.En hun vertrouwen in mij als fokker ,het was toch mijn tweede nestje en onze laatste nestje met Luna . Speciale weken die ik samen met mijn gezin heb doorgebracht zonder hun was het me niet gelukt. Een mooie missie die we samen hebben volbracht. 

Ik ben zo trots op de pups van het B-nest, een super ervaring waar ik met een warm(nu een beetje leeg) hart aan terugdenk.


Lieve mooie pups wij wensen jullie een hele goede toekomst met jullie nieuwe baasjes.

Heel veel liefs, 

Han en Eliza 
Lisette, Anne-Wil en Iris 

Daya, Nox en onze lieve moeder Luna

Jullie hebben het super gedaan Lisette,iris,Oma en Margaretha en Suze.
Ik ben super trots hoe jullie het allemaal hebben gedaan.  


maandag 19 september 2016

Vandaag zijn ze gechipt en hebben ze een gezondheid verklaring gekregen

Vandaag is de chipper geweest van Raad van Beheer.De puppy's zijn nu allemaal gechipt en hebben een DNA test gehad.


DNA-AFSTAMMINGSCONTROLE
Om er zeker van te zijn dat de opgegeven ouders ook echt de ouders van je hond zijn, controleren we de afstamming met DNA-onderzoek. Van alle rashondenpups nemen wij DNA af. Het DNA sturen wij op naar de Van Haeringen Group. Dit laboratorium is geaccrediteerd. In het laboratorium stellen ze voor iedere pup een DNA-profiel vast. De DNA-profielen van de ouders vergelijken we met de DNA-profielen van de pups. Zo bepalen we of de afstamming klopt. Deze afstammingscontrole is verplicht voor alle rashondenpups.
  
ADVIES CHIPPEN EN VACCINEREN
Wij proberen alle stamboompups voor de leeftijd van 7 weken te chippen. Dit wordt ook wettelijk gevraagd in de regels voor identificatie en registratie van gezelschapsdieren. Chippen en vaccinatie zijn dan op elkaar afgestemd waardoor de dierenarts bij de eerste vaccinatie het dierenpaspoort kan koppelen aan het chipnummer.

Dierenarts bezoek! 
Daar werden ze ingeënt en hebben ze allemaal een gezondheid onderzoek gehad.
Ze worden onderzocht of het hartje goed klopt,of de balletjes zijn ingedaald,de ogen en oren worden gecontroleerd. Een vlooientest en het gebit word goed nagekeken.


Ze hebben een mooie gezondheidsverklaring. De DA was erg tevreden over hun gewicht ze zijn bijna allemaal gelijk dat is erg bijzonder als je puppy's gedeeltelijk opvoed is met de fles. Ze zien er prachtig uit ik ben erg trots. Een dikke pluim van de DA.