// //
MediLearner

Velkommen til MediLearner.

Gratis værktøjer der gør det lidt nemmere at være medicinstuderende.

Nyheder

9 Nye eksamenssæt i retsmedicin!

E4cf07ff 645a 4668 877d bf7f0f038339

Skrevet af Daniel Khan Amiri

Kære 10 Semester
Stort tillykke med at have overstået den hårde del af 10 semester! Vi har på Medilearner uploadet 9 nye eksamenssæt indenfor retsmedicin, så i kan få øvet jer til eksamen! 
Held og lykke med eksamen! 
Mvh Medilearner teamet

Nye eksamenssæt i Diagnostiske fag (6. semester)18. december 2017

MediLearner uploader for første gang eksamenssæt til Diagnostiske fag på 6. semesterDet giver mulighed for at:** Øve tidligere eksamenssæt** Øve en kategori og få spørgsmål ud fra hvert emne f.eks. kun øve "Klinisk radiologi" (se billede)** Øve ud fra random questions funktionen blandt alle tidligere eksamenssæt !!!!!! O B S !!!!!Vær opmærksom på at I kun kan øve spørgsmål, hvor der er ét rigtig svar. Dvs. alle spørgsmål hvor der er mere end ét rigtigt svar, eller spørgsmål hvor et forkert svar giver minuspoint, er IKKE mulige at finde på MediLearner på nuværende tidspunkt. Derfor skal I øve disse spørgsmål ud fra de originale eksamenssæt (Se KUnet --> rettevejledninger --> 6 semester)Vi arbejder på at løse dette problem, så alle kan sæt spørgsmål uanset pointgivning kan uploades fremover. 

Skrevet af Mette Schjødt ?

Nye eksamenssæt for 1. og 3. semester27. september 2017

Nye eksamenssæt / multiple choice spg. tilgængeligeSeneste multiple choice spørgsmål fra Ordinær eksamen + Syge/re-eksamen fra sommer 2017 er nu tilgængelige for følgende: 1. semester: Basal humanbiologi 1. semester: Medicinsk kemi (Cellens kemiske komponenter) 3. semester: NeuroanatomiOBS! Teamet bag MediLearner er i gang med at opdatere multiple choice spg. fra seneste eksamenssæt for 5. semester i Patologi og Immunologi.

Skrevet af Mette Schjødt ?

Se alle nyheder

Designet til medicinstuderende

MediLearner er en samling af værktøjer der designet for at gøre medicinstudiet mere overskueligt. Vi har eksamensforberedelse i fokus, og laver løsninger som strukturerer din læsning og forbereder dig bedst muligt på eksamen.

Udviklet af medicinstuderende

Folkene bag MediLearner er selv medicinstuderende. Vi kender eksamenerne, læseplanerne og har kontakter med underviserne. Vi ved hvilke hjælpemidler man mangler, og vi har evnerne til at udvikle dem ordenligt.

Under rivende udvikling

Vi har udarbejdet to værktøjer som frit kan bruges, hvis man er studerende på Københavns Universitet. Vi arbejder løbene på at forbedre de allerede eksisterende værktøjer og samtidig udvikler vi nye værktøjer. De nuværende og fremtidige værktøjer kan du læse mere om nedenfor

Gratis for studerende

Det er vores filosofi at gode ting sagtens kan være billige. Vi ønsker at tilbyde MediLearner som et gratis supplement til al den anden undervisning man ellers har. Vi søger altid flere hænder, der har lyst til at hjælpe med det de er gode til. Vil du være med til at gøre MediLearner endnu bedre? Kontakt os her.


MediLearner værktøjer

MediSpot systematiserer din tid som 3. semesters studerende på KU på makroskopisk studiesal på. Værktøjet giver dig mulighed for at finde alle præparaterne på spotsalen og gør det enkelt at øve strukturerne. Udover at kunne øve sig i alle præpraraterne, er der også mulighed for at gennemgå og øve tidligere eksamenssæt.
MediSpot registrerer dine eventuelle fejl i forbindelse med brug af værktøjet på spotsalen. På den måde kan du efter endt gennemgået spotsæt se hvilke stukturer, du har rigtige og forkerte. Det er også muligt at spotte strukturer efter emne f.eks. "Nerver" eller "Arterier". MediSpots indhold opdateres af præparatfremstillerne, som er ansat af Københavns Universitet.

MediChoice systematiserer eksaminer, hvor multiple choice spørgsmål og sandt/falsk spørgsmål indgår. Du kan under værktøjet finde og gennemgå tidligere eksamenssæt. Mange af spørgsmålene er emneinddelte, så du kan finde ud af hvilken del af pensum, du evt. bør genlæse. Flere af spørgsmålene har desuden en forklaring, så du kan lære mere om og få uddybet emnet, mens du øver dig i at besvare spørgsmålene.
MediChoice giver dig som studerende på KU mulighed for at øve og forberede dig på eksaminerne på henholdsvis 1. semester, 3. semester, 5. semester og 10. semester. Vi er i MediLearner i gang med at uploade alle multiple choice eksaminer for kandidatdelen for medicinstuderende på SDU. Studerende på KU og SDU kan desuden have gavn af at øve sig i hinandens tidligere eksamenssæt, hvor multiple choice indgår.

Kommende værktøjer

MediBooks er et værktøj, som du kan bruge hele vejen gennem din studietid. Det primære formål med MediBooks er at lave læseplaner, så du sammen med din eventuelle læsemakker eller kan koordinere læsning. Derudover kan MediBooks også bruges til at foreslå, hvor du kan finde mere viden om hvert emne.

MediScope er et værktøj til studerende på 2. semester på KU, hvor man ved hjælp af histologiske billeder kan øve sig i farvetyper og diagnoser af væv. Billederne er doneret af tre udenlandske patologer.